måndag 6 februari 2012

6/2 - Hundkväll

Har varit på hundklubben från 18-21:30 ikväll - gått runt militärfältet, tränat lydnad, hållit i  "intagningsprovet" för kurserna på GMBK tillsammans med Anna (varav alla 10 som kom platsade i LK1-kursen som jag och just Anna ska hålla i tillsammans) och grovplanerat för kursen som vi ska starta igång den 15 mars.

Den egna träningen gick sådär idag, mycket flams och okoncentration från Mr C - tröttsamt. Hoppas vi kan få nya tips och ideér från magister Lydnad imorgon, känns som jag fastnat lite på samma ställe nu med många av momenten.

Inträdesprovet för de kurs-sugna GMBK-medlemmarna gick över förväntan bra, de flesta imponerade verkligen och några fastnade lite extra mycket på näthinnan - kommer nog bli en rolig kurs att hålla med många duktiga ekipage. Får se om alla anmäler sig eller om det blir några av dem, normalt sett brukar de tydligen ta in ca 8 st på LK1-kursen, men vi kände att vi vill ge alla som kom idag möjlighet att komma med så vi satte maxantalet på 10 st istället.

Planeringen av kursen gick smidigt - vi satte alla datum och snackade lite grovt kring hur vi vill ha upplägget. Ska träffas igen om ca 2 veckor och sätta själva kursplanen gång för gång.

I övrigt har jag suttit med lite Göteborg Horse Show planering (GHU´s agilityuppvisning) och mejlande nu när jag kom hem - alla funktionärer är klara nu och uppdelade efter vad de ska ha för uppgift/er osv, mejlat lite uppdaterad info till Got Event samt fått ett mycket trevligt och besked för Göteborgs Hundungdom från just Got Event =)

Ännu en hund-kväll till ända med andra ord, imorgon blir det ytterligare en - I´m on it! ;)

Nighty

**CREA DIEM** //Sarah

1 kommentar:

Christina sa...

Låter som en härlig kväll :) Fin vovve du har!