tisdag 22 juli 2008

Dagen idag, i korthet


Idag är det kanonväder och förhoppningsvis bara början på det högtryck som är på väg in. Jag har hunnit dammsuga huset här på mammas önskemål och sitter nu med USM (förvånansvärt nog...)


Idag blir det ganska lite bloggande, tänkte försöka få koll på det som ska göras med USM idag (se inlägget nedan) och sedan gå ner till sjöboden och jobba därifrån och sooola.


Ikväll vid 18-tiden blir det grillning vid sjöboden, så kommer nog inte tillbaka hit till huset för ens sent ikväll. Förutom oss i familjen kommer även 2 till familjer som tillhör "Resögänget" att grilla med oss. Det blir som en försmak till Fredagens Krabbfisketävling :P


Det jag hittills fått klart idag på USM-listan är att få grönt ljus på transport av tidtagarutrustningen från Skåne. Guuuu vilken underbart enkel och härlig man som jag pratade med, som vi ska hyra den av. Tänk om alla vore sådana!
Jag har även pratat en låång stund med en tjej som är ny i GHU som vill dra igång Tävlingskommittén och som vi ska skicka på Tävlingsledarutbildning i Freestyle. Hallåååå, kan det finnas fler som denna goa männska som vill engarera sej lite??!! Ser fram emot att få lära känna henne och få in henne i klubben! Tusen tack till dej om du läser detta!!

Inga kommentarer: