fredag 11 juli 2008

SEMESTER!!

Eller nästan iaf, jag har ju ett sånt jobb som jag har med mej i mobilen och på datan hela tiden... Ansökningarna som kommer in måste ju få svar och det är skönt att läsa igenom dem så fort de kommer och sortera direkt. Men förutom det så är det semester NU =) Vi "bommade igen" kontoret 17:00 idag, gött. Är tillbaka där runt den 11-14 augusti, beroende på väder.


Har precis kört Hanna till Högsbo nu, hon och ett gäng ska gå på Winnerbäck i Slottskogen lite senare, sedan möter jag upp dem i stan runt 12-snåret inatt för parrrrty :P Nu jäklar ska de dansas!! Kanske blir Excet, men inget bestämt.


Har även hämtat upp priserna från Husdjurshälsan till USM. JÄKLAR vilken stålbur... hoppas ingen med liten bil, eller långväga från vinner den... den är ENORM! Samtidigt som jag ändå var där så bokade jag in en tid för höft- & armbågsröntgen för Combat den 28/8 klockan 18:00 ... ca 3 veckor senare när man får svret från SKK, faller domen över honom, har han OK höfter eller inte??... *nervöst*



NU ska jag iväg till klubben tänkte jag för att aktivera dogge lite. Ska gå en längre promenad och sedan träna kontaktfält och "nedväxlingsteknik". Kanske även lite freestyle och lydnad... Apportbocken får hänga med, så får vi se vad det blir =)


So long!!

Inga kommentarer: