torsdag 20 september 2012

20/9 - Bra hundkänsla

Nu är det en del hundligt på G här framöver faktiskt...
Osloäventyret börjar ta form och kan nog alldeles snart släppas för alla nyfikna ;), vi är några på GMBK som precis skapat en "spark-i-baken"-träningsgrupp för både agility och lydnad, jag har lite agility- & lydnadstävlingar som jag nog ska anmäla till i höst och så har jag idag bokat upp mig på en agilitykurs, minsann, för agilityaktiva i GMBK för Veronica Bache & Stina Mattsson i december. Vet att det även är nytt/nya datum på lydnadsträningstävlingar på G på GMBK =)

Förutom det så håller jag ju i min "Trix- & aktiveringskurs" på GMBK nu - hade andra tillfället i tisdags och sista gången blir nu på kommande tisdag. Väldigt kul och skönt med en sådan kurs som både är kravlöst för hund och ägare, samt inte så många tillfällen - det svåra för min del är att lägga ribban så lågt som jag faktiskt lagt den (väldigt basic trix & superenkla aktiveringsövningar ute i skogen) och känna att jag faktiskt ger någonting till de som går kursen, att själv förstå att det är faktiskt precis vad en del vill av olika anledningar - vare sig det är som ett komplement till övrigt som man pysslar med med sin hund, eller det "enda" som man gör förutom promenader. Jag får jättepositiv och härlig respons från mina kursare, jag får helt enkelt försöka lyssna på det och förstå att det faktiskt menar det och att jag inte behöver ursäkta mig hela tiden för att det "är så lätt" och basic, för det ju ju JUST vad kursen ska gå ut på! =) ...nåja nästa gång ska vi pyssla med trix med föremål och se vad vi kan hitta på för kul saker med t ex ett paraply, en korg eller kastrull =)

Duktiga kurselever ;)

Kort å gott - har en bra "hund"känsla nu, hoppas den får hålla i sig!

**CREA DIEM** //Sarah

1 kommentar:

Veronica sa...

Ååå men Stina är ju bäst! Gick för henne för två år sen och vill såå gärna gå för henne igen! Kan inte jag och Ila få vara med i GMBK för en liten stund och smita med på kursen!? =)