tisdag 25 september 2012

25/9 - Agility på Oslo Horse Show!

Nu är planeringen så gott som klar och vi kan släppa våran lilla Norge-hemlis ;)

Den 12 oktober åker 6 st ekipage från Göteborgs Hundungdom upp till Oslo för att hålla agilityshow på Oslo Horse Show =D

Bild från en av alla våra agilityshower på GBG Horse Show
Vi är otroligt stolta och glada för förfrågan som vi fick nu för snart 3 veckor sedan. Representanter från Oslo Horse Show hade varit på plats i våras och sett oss på våran uppvisning i Scandinavium, och tyckte att det såg väldigt proffsigt, glädjefyllt och engagerat ut och undrade alltså helt enkelt om vi ville komma till dem nu i oktober och göra en liknande show där - dock var inte vårat svar helt självklart då många frågetecken kring planering och kostnader behövdes rätas ut först, speciellt med så lite tid tillgodo, men tillslut kände vi att vi hade tillräckligt med kött på benen och att vi faktiskt skulle klara av det, och tackade ja =)

Viktigt för oss är just att vi känner att vi har rätt förutsättningar, att vi har koll på läget och att både vi och vår "uppdragsgivare" blir nöjda och stolta över resultatet - Scandinaviumshowen är ett jätteprojekt att rodda runt med nära 50-60 personer inblandade och första kontakten brukar vara ca 4 månader innan showerna, men vi har en bra rutin på arbetet och det mesta sitter i ryggmärgen efter mängder av år (jag var med första gången 2000 eller 2001 och har varit ansvarig i 5-7 år(?) ...räkningen tappas lätt). Med Oslouppvisningen kommer det bli väldigt mkt annorlunda än mot Scandinavium - vi kommer bara vara 6 st ekipage + 2 st som vi "värvat" från Norge, vi kommer inte ha några egna funktionärer med oss utan OHS-funktionärerna ska bygga upp våran bana m.m, vi kommer att behöva bo över (t o m 2 nätter), vi kommer behöva transportera alla agilityhinder betydligt mkt längre, genrepet kommer ske sent på fredagskvällen efter att hästshowerna är slut.. osv osv, allt ska helt enkelt skapas från grunden och inga rutiner finns färdiga, men det kommer absolut hjälpa till att vi har så många år med Scandinavium i ryggen. Det ska bli både spännande och kul, och jag vet att vi kommer göra det bra! =)I kväll är första av 2 träningstillfällen inför Norge - dock håller jag själv kurs på GMBK så jag kan tyvärr inte vara med - som krav har vi att man måste komma på 1 av de 2 tillfällena. Idag har Hanna & Linn ansvaret på träningen, och nästa gång blir det jag =)

Själva showerna är:
13/10, ca 14:00-14:30
14/10, ca 15:15-15:50

HÄR finns program för hela tävlingarna 12-14 oktober

Tjohoo, ska bli så himla kul det här!!

**CREA DIEM**//Sarah

3 kommentarer:

Johanna Rolfsdotter Linder sa...

Så roligt Sarah. lycka till. kram johanna

Rebecca sa...

Gud vad häftigt. Vilken ära! :)

Blogger sa...

Bluehost is definitely one of the best hosting company with plans for any hosting requirements.