lördag 1 september 2012

1/9 - Supersaturday next

Om ca 4 timmar ringer klockan som startar en hysteriskt kul och hysteriskt jobbig dag. Kanske inte bästa uppladdningen inför 6 timmars träning och sedan utgång på det? :p But U only live once ;)

Efter lite om och men landade vi vid 21i lägenheten här på Söder hos Karins morbror, som själv inte är hemma. Utsikt över Slussen och hela stan, 7 min med T-banan till Globen och gångavstånd till Stureplan. Kan inte bli mer perfekt :D

Tyvärr kom vi ifrån GBG senare än planerat så vi missade för-reggningenoch shoppingen som var öppen 16-18 idag, så det blir att hänga på låset imorgon! Fredagstrafiken gjorde även sitt till den sena ankomsten, liksom några omvägar och parkeringsletande - men allt löste sig till det bästa till slut :)

Combat är också i Sthlm faktiskt, imorgon tar han hand om vårt gemensamma intresse (not) för löpningen och hejar på blivande-polis-Malin som springer tjejmilen. Malin passar honom här uppe över helgen :)
Såg en bild på FB att han har det hur bra som helst med långpromenad vid vattnet :)

NU måste jag sova! Väskan är laddad med mängder av träningskläder, energibars, heatlotion och div återhämtningsvätskor :p Kommer bli såååå sjukt kul dethär!!!Inga kommentarer: