torsdag 6 september 2012

6/9 - Kelpielek, lydnad & stadsbo

Igår var jag på hundklubben för första gången på jag vet inte hur länge :) Promenad på golfbanan och sedan lydnadsträning med Kei & Aske - blev 2 riktigt härliga timmar :) Aske fick t o m igång Combat på lekhumör ute på golfgräset, något extremt få hundar lyckas med, eller rättare sagt; det är extremt få hundar som Combat bjuder till för att leka med, de flesta skiter han totalt i :) Men tjoo va de sprang igår, Aske fick allt käka upp att han satte igång Mr C, aka "Räzertussen" ( eller "Ravejärven" kanske är bättre Kei ;p ? )

Träningen gick helt OK för att inte tränat någonting i stort sett på 2 månader säkert. Testade nästan alla LK2-moment för att se hur de koms ihåg. På fredag är det en träningstävling på klubben som vi ska vara med på, ska bli kul faktiskt :) Dags att kolla upp "skarpa" tävlingar nu oxå!

Efter klubben vart det lite fix och packning hemma och överlämnande av C till hundvakten som har honom till fredag em. Själv är jag på konferens på Tanumstrand idag till imorgon nämligen :) Gjorde sedan min första natt som halv-stadsbo igår - H har precis flyttat in i sin nya lägenhet mitt inne i stan, men ändå i en väldigt lugn del. Kommer sakna att ha Skatås och all natur så nära inpå som han hade innan, men stan är inte fel heller :) är ca 6,5 km från mig nu och tar ca 1 timma att gå - rätt perfekt :)

Dags att bege oss in till Grebbestad snart för käk :) Ikväll släpper jag FF-mat-striktheten, men kommer inte frossa eller ta onödigt onyttigt, samt 0 alkohol.

1 kommentar:

Kei sa...

Rave-järven känns väldigt passande på något sätt.. :) Goe!