fredag 11 mars 2011

11/3 - Strike nästa

Yes, nu var helgen här :)
Ikväll blir det först en sväng med Hanna, Emma P & Ida till Red Lion i Majorna för lite käk och öl/cider, och därefter bowling =) Planen var först bio, men våra 4 blonda huvuden kunde inte riktigt komma fram till en gemensam film som vi ville se ...inte lätt när det är svårt, men KUL kommer det att bli :p

Ser fram emot tävlingen i Linköping imorgon så otroligt mycket. Inte just för själva tävlandet egentligen, utan för resan, alla goa klubb- och tävlingsvänner, "bergerpromenad" med Linda & Inez (Combats halvsyrra) och Ann-Sofie, Pascal & Kaos, "tävlingsplats-stämningen", påhejandet av alla man känner som tävlar osv - hela grejen i sig liksom. Känns som att det blir som ett litet startskott på alla roliga och härliga tävlingshelger som börjar närma sig framöver - Kristianstad, Oxie (Gåsahoppet), SM (förhoppningsvis) & Gotland ...och det är bara ett litet utdrag av de bästa :) ...ska försöka ta tag i min "Agenda" här på bloggen och lägga in alla planerade tävlingar och annat kul.

Nu ska jag rusa hem så jag hinner ut i solen (och hoppas den håller sig kvar) med Combat innan det blir turbo-iordningfixning och skjuts in till stan av Hannas snälla mamma :)
Emma P gör sin agilitydebut imorgon, så vi får se till att ta hand om hennes nerver ikväll på bästa sätt ;)




**Like it, love it** /Sarah

Inga kommentarer: