onsdag 30 mars 2011

30/3 - PT & pianoquiz på schemat

Solen lyser och jag vill ut, ut ut! Men idag blir nog liksom igår, då jag var på middag efter jobbet hos mamma och pappa i Torslanda eftersom lillasystern kommit hem efter 1 månad med skolan (lärarlinjen) i Nairobi, mest en innedag. Blöööö! Men är iofs kul grejer som jag ska göra, så det blir nog himla bra ändå =)
Om ett par timmar är det dax att möta upp min PT Sportlife Almedal, får se om det hänt någonting sedan sist. Har inte riktigt hunnit köra styrkeprogrammet så många gånger som jag velat, men näst intill iaf (dock skjuter nära ingen hare). Tror jag ska be om nya magövningar, är inte helt nöjd med de jag har nu där jag ska använda mig av pilatesboll eller TRX-band - jag vill ha några som är mer "lättgjorda" (dvs inte kräver redskap) men ändå lika effektiva.
Efter träningen tänkte jag hinna upp till klubben och gå en prommis och även nöta mer kontaktfält, så lite soltid blir det ju ändå innan jag ska möta upp "hundtjejligan" på Incontro vid 19:30 för att testa på deras "pianoquiz" :)



Så idag blir det alltså egenträning, hundträning & promenad (iaf en kortis) samt vänner och kul påhitt - life´s good :)

Glöm inte att rösta 1 gång om dagen by the way ;) AGRIAS VINTERBILDSTÄVLING
(Kom ihåg att aktivera din röst genom din mejl)


**Like it, love it** /Sarah

Inga kommentarer: