söndag 6 mars 2011

6/3 - Pick-nick-promenad

Man kan väl säga att helgen gått i hundens och solens tecken ganska så fullt ut, med en liten "avstickare" för lite o-hundligt socialiserande i fredags kväll då det blev en sväng på Linnéterassen med Samuel och Johannes + kompis, och där efter lite häng på Amerikabaren där vi nog helt plötsligt var 10-12 glada personer i vårat gäng =) Mäkta stolt blev jag över mig själv när jag klarade att avstå från att gå med vidare in på Lounge vid 1-tiden, och istället åkte hem för att ladda med sömn inför tävlingen. 

Dagen idag har bestått av långpromenad med pick-nick tillsammans med Hanna, Emma N, Eline & Sofie + våra 7 hundar. Vi satt nog still i ca 1 timma i solen och bara njöööt av värmen och mumsade på allt gott som vi hade med. Låter bilderna tala för sig själva, liksom gårdagens :)


Uppåt - framåt
Oxsjön


Över och under stock å sten


Häftig natur




Egon & Emma

Hanna & Skäggiga damen

Sofie med Vilja & Moss

Happy couple

Lägerplats vid Fisjön

Eline & Biscuit

Killen med skönast frisyr!

Janis - inte riktigt van vid vårsolen än?

Rumpnissar :)


Egon, Iza, Biscuit, Janis, Combat, Moss & Vilja



Nackdelen med tinande mark... 30 kilo med grus, sand och diverse smuts 



Efter promenaden stannade Emma, Sofie & jag kvar på klubben och tränade agility UTE på mjukt grus :D Att smutsen skvätte åt alla håll och kanter brydde vi oss inte det minsta om - lycka med utomhusagility i solsken! Med gemensamma hjärnor och krafter flyttade vi även balansbommen från gräsplanen bort till grusplanen =) Gick hemifrån 12:30 idag och kom hem 17:45, mkt nöjda och glada!

Resten av kvällen har spenderats i soffan. Samuel kom över och vi skrattade ikapp till Bond - Die another day med glass, strössel, popcorn och saft ...nästan lite barnkalas-nostalgi :p

Riktigt grymt härlig har helgen varit från start till slut! Tack till alla som på något sätt varit inblandade :)


**Like it, love it** /Sarah

Inga kommentarer: