söndag 20 mars 2011

19- 20/3 - Minnesluckor, promenader & bio bl a

Om fredagskvällen blev lagom, så blev lördagskvällen allt UTOM lagom kan man väl lätt säga. Vaknade imorse med minnesluckor från de sista timmarna - något som kanske hänt knappt en handfull gånger innan i mitt snart 9-åriga alkoholliv (började dricka sent & dricker OFTAST inte för mycket) Men förutom att jag var hysteriskt trött "imorse" (gick upp 12:30) så har jag annars mått helt OK, lite ostabilare än vanligt bara :p

21:30 stod jag och diskade upp mitt enorma diskberg som lyckats växa till sig igen, och hade precis lagat ett storkok med köttfärsås. 21:42 ringde jag Samuel - 23:30 var jag i stan hos Samuel - så allt som hände igår skyller jag helt enkelt på - SAMUEL (och lite på min felläsning av "Vaniljvodka" & "vanlig vodka"...)! Riktigt roligt var det i alla fall, förfesten bestod av 6 st väldigt glada & partysugna (mig inräknat) och vi gick inte ut för ens vid 2. Samma låtar spelades av DJ-Norway om och om igen (klart godkända låtar), rumpmuskler jämfördes genom det gamla goda testet "sätt-på-spisen-med-rumpan" (vrid på värmen alltså...), vi kom fram till att norrlänningar bara behöver kunna 5 "repliker" - "tjena", "läget", det där ljudet som blir när man andas in när man säger "jo", "vill du ha kaffe?" & "jo" (utan inandning), det spontandansades, självklart gick vi som inte träffats innan även igenom de klassiska artighetsfraserna "vad gör du, dvs jobbar eller pluggar?" och liknande, det spontansjöngs, skrattades tonvis och hängdes i köket m.m, m.m.  Till slut som sagt så drog vi oss mot Avenyn, och "Push" där det dansades näst intill konstant i 2 timmar, skrattades om möjligt ännu mer och dracks 2 cider och 1 shot för mycket.
Jag vet att vi gick vid stängning, att jag var på McD men inte åt, att jag åkte taxi till Johanneberg med 2 av dem som var med ute och att jag sedan fortsatte där ifrån hem till mig. Jag vet också att jag gick ur taxin - jag vet dock inte någonting i stort sett därifrån till att jag vaknade 10:30 imorse av ett sms... Vissa delar av sista timman inne i stan är också väldigt difusa, att jag ringt Johannes 04:30 hade jag ingen koll på för 5 öre t ex, men det fick jag berättat för mig idag :p Sorry kompis!! ;)
Tydligen har jag varit duktig när jag kom hem i alla fall, sminket var avtvättat, smycken avplockade, alla kläder lagda på soffan & spann ställd vid sängen... Bra Sarah!

Förutom utgång så bestod lördagen av morgonpromenad vid 09:00 på klubben med Hanna & Sofie, biltittande och en liten runda på stan + café med Emma & Paulina och 6 km powerwalk längs havet i Torslanda. Rätt så fullspäckad, som vanligt, med andra ord - me like!

Morgonpromenad med gänget =)
Kvällspowerwalk bara jag & Combat - väldigt skönt ibland
Lilleby/Sillvik - Torslanda

Frillan

Gnaga på pinne är bland det bästa som finns

drygt 3 km grusväg längs havet - oslagbart
Gick en "fram-och-tillbaka"-promenad

Hade jag inte haft hund hade jag nog kunnat sova hela dagen, men som tur är har jag ju det och promenad med Chrille & Annika var  förbokad vid 13, så det var bara att ta sig upp och dra iväg med en pommestallrik från "Dalens kiosk" i knät under ratten... Tyvärr så lyste solen med sin frånvaro, men det var rätt skönt ändå. Vi gick en liten del av Delsjörundan, på totalt bara 4,5 km, men vi var ändå ute i närmare 2 timmar tror jag, med ett fikastopp på det lilla mysiga cafét vid badet. Combat fick 4-fota sällskap av "Ascot" - krullig valp på 7 månader, som är Annikas föräldrars. Ett sällskap som han för sin del lika gärna kunnat vara utan, men det tog inte Ascot någon notis om utan kutade efter C vart han än gick =)
Efter promenaden blev det 1 timma hemma hos C & A innan jag fick åka hem och släppa in pappa som skulle sätta upp sista biten av skenan i taket vid sängen (så nu ska det bara köpas gardiner så är min sängavskärmare klar), snabbiordningfixade även mig själv innan det var dax att plocka upp Hanna och åka in till stan för fika & bio. Vi mötte upp de andra i biosällskapet på La pain francias 1 timma innan bion började. Filmen som sågs var "Hur många lingon finns det i världen" - en film som ALLA borde se. Riktigt bra och tänkvärd. Det var nog ingen av oss som innan trodde att alla skulle gråta så mycket som vi gjorde under filmen, tillsammans med säkert 97% av alla i salongen, tårarna fullkomligt forsade fram stundtals. Men trots alla tårar så är det över lag en väldigt glad och hjärtlig film, men den är väldigt känslosam kan man väl säga - ena sekunden gapskrattar man, andra storgråter, så vattenfast mascara rekommenderas!



Det gäller att vara påhittig när man har valpis
som inte får gå så långt :)
Ascot mycket nöjd med tillvaron faktiskt :)


Ja, ännu en 10-poängshelg till ända. Morgondagens schema innehåller jobb, gym & agilityträning för Tant-Jenny i Kungsbacka :)

**Like it, love it** /Sarah

1 kommentar:

Veronica sa...

Snygg frilla på Combat! ;) Ny sele nu igen!? Den såg snygg ut!
Japp, Ila är den galna av systrarna kan man säga... Fast där är bra tryck i Ixxxi bland fåren så det kommer säkert på agilitybanan också med tiden!
Ja du, när ska vi ses!? Snart hoppas jag! =) Hör av dig om du har vägarna förbi eller om ni ska tävla här nere och behöver sängplats! Mina Gbg-helger brukar ju va ganska fullbokade men kanske borde komma upp en riktig långhelg snart och hinna med att träffa lite hundfolk också!! =)
Attans att det snart är slut på Svaleskär, jag är helt fast i den serien! Riktigt bra ju! =)