tisdag 22 mars 2011

22/3 - BC 47 - 58 minuter endorfiner!!

Ja herreguuuu, vilket jäkla pass!! Bodycombat 47 är helt sinnessjukt bra, 58 minuter endorfiner rakt igenom ...och näst intill 1 timmas eftersvettningar, trots dusch efteråt.

Idag var det alltså dax för release för BC 47 med trippelteaming av Asma, Sussi Pe & CarolineSportlife Frölunda, och om jag var löjligt taggad innan, så var det ingenting mot vad jag var under passet och efteråt - endorfinerna fullkomligt forsade i kroppen, hade kunnat gå ut och tokdansa hela kvällen och natten lång bara på mitt träningsrus. Lätt!!

Riktigt bra musik & kul kombinationer som fokuserar mycket på bål och armar, till skillnad från BC 46 som fokuserat på väldigt mycket ben - Beach 2011 kommer bli plättlätt med 3 månader av denna releasen! ;)

** Låtlista BODYCOMBAT 47

1a: Dynamite (Kritikal Mass Radio Edit) – Jason Born
1b: Love The Way You Lie (KM Hands Up Remix) – Other Ego
2: Let Me Hear You Scream – Kartsy Wolfbain
3: Make You Mine – Lisa Lowe & BamBam
4: Fire – Scooter
5: The Warriors Code – Dropkick Murphys
6: Feels Like A Prayer (Clubstar Remix) – Meck feat. Dino
7: You’re Going Down – Badlands Inc
8: Release Me – Linzi Paul
9: Beautiful Monster (Full Vocal La La Sessica Mix) – Mick Lion
10: Just The Way You Are – Bruno Mars

Många bra låtar, men den som jag fastnade extra, extra mycket för var styrkelåten, nr 9 - Beautiful Monster-remixen. Gryyyyyym!! Blir dock väldigt fel att lyssna på den (liksom de flesta av låtarna) genom datorhögtalarna då basen och trycket i den inte kommer fram,  men gaaaaaah, ge mig ute på dansgolvet på en nattklubb!!! BOOOOOM!!

Känns nästan lite tomt nu när jag sitter här i soffan efter att ha varit så uppe i varv och på tårna. Gick en promenad med Combat på ca 30 minuter när jag kom hem för att försöka varva ner lite och kyla av mig :p Hundvakten har annars haft honom från 13-tiden nu till 20:30 när jag kom hem, tror de hade hunnit vara ute 3 eller 4 gånger på den tiden :)

Sängen kallar - nighty!!


**Like it, love it** /Sarah

Inga kommentarer: