torsdag 31 mars 2011

31/3 - Bilkrock, BH-lös & quiz-hiss

Gårdagen blev inte riktigt som planerad utan rätt komisk och otippad kan man väl säga.
Hann typ 5 minuter från kontoret innan det började...

Svänger av en 70-väg och har en bil framför mig som ska fortsätta på vägen rakt fram, tills det är knappt någon meter kvar innan "järnstaketet" delar avfarten från huvudvägen då bilen kommer på att den visst skulle svänga. Hann på något sätt uppfatta det och reagera, men svängde inte undan tillräckligt - poff sa det och Mercan boxade min fina KIA i sidan :( Mycket arg Sarah svär högt och stannar för en rejäl jävla utskällning av idioten - som visar sig vara en liten tant som ser lite ängslig ut. Jag säger något om att "Du borde följt vägen fram och sedan vänt, man kan liksom inte ändra sig i sista sekund!" - biter ihop och räknar till 10 och låter det stanna där. Papper fylls i och jag kan äntligen skynda vidare mot alla jobbärenden som skall fixas innan PT-tiden 16:00.
Skrap & buckla på fälg och bakdelen


Pga förseningen med krocken hinner jag inte till gymmet i tid för att värma upp innan PT-tiden börjar, märker att träningsväskan känns lite för lätt och tom - saknar självklart en sko. I träningskläder och skinnstövlar springer jag ut till bilen för att hämta mina halvsöndriga hundpromenadgympaskor så jag iaf slipper träna i strumporna. Tycker att det är lite konstigt att Robert, PTn, inte är ute i gymmet och "möter" mig vilket han gjort de tidigare gångerna. Knackar på hans dörr och får en förvånad min när han öppnar och ett "- Hmm, vi har väl bokad tid klockan 17:00?" Jag bara garvar åt det hela men rätt säker på min sak hävdar jag att "Nej, jag mejlade ju dig förra veckan för att dubbelkolla och då sa vi 16:00". Får ett medgivande, ursäkt och skamsen min och iom att jag inte kan vänta till 17:00 bokar vi om tiden till nu på måndag den 4/4 18:00 istället. Skämtar med honom om att det är lugnt om han bjuder på ett extra träningstillfälle, och får ett blixtsnabbt "-Självklart får du det" tillbaka som svar - scoooore! :p
Bestämmer mig för att sola, går och hämtar ut polett i receptionen, hämtar min väska där jag tror min BH ligger (skulle aldrig i mitt liv komma på tanken att sola top less, behöver ju inte öka riskerna ännu mer). Lägger i poletten och ska ta fram mina ögonskydd - som är borta. Springer ut i receptionen och får lov att ta ögonskydd och betala i efterhand iom att soltiden redan är igång. Får av mig kläderna och ska ta på BHn - som inte finns där. Suck, la ju den löst i skåpet på kläderna! Fick gjort en nödlösning med sport-BHn iaf :)
Men där slutar nog min "otur" faktiskt, om man inte räknar med att jag inte hade några träningsstrumpor med mig så jag fick träna och ha på mig samma när jag åkte hem (körde 20 min crosstrainer efter solningen).
Tur att man har så värdsliga problem iaf, skrattade åt det mesta och till och med bilkrocken känns rätt mesig nu i efterhand - kunde ju gått betydligt värre. Det enda som är surt med just det är att nu blir det massa meck med att lämna in den på lagning igen och få hyrbil - jag vill ha MIN bil med MINA saker i.

Hann upp till hundklubben i knappt 30 minuter innan jag skulle iväg på pianoquizet, gick runt militärfältet och körde typ 5 st "tryck-skick". Åkte sedan in till stan med Emmo för att möta upp Hanna på plats. Himla trevligt och kul hade vi, men frågorna var vi verkligen värdelösa på :p Fick iaf ihop 5 rätt av 10 till slut men vi är taggade för revansch! Vi lär dyka upp på Incontro fler onsdagar framöver helt klart, man behöver absolut mer vardagslyx i livet! Massa pengar behöver det inte kosta heller, 59:- gick kvällen på för min alkoholfria drink =)

2 gånger fick de gör om min drink innan den blev drickbar (jättegod!)
Bad om en SÖT men fick en supersur, som de sedan försökte "fixa till"
men fick till sist göra om helt :)


Idag har det dock varit en ganska så vardaglig dag och kväll. Åkte till gymmet efter jobbet och valde Sisjön ist för Frölunda vilket var ett bra val. "Lagom" mycket folk, inga problem med parkering och lite snack med en trevlig tjej som började prata med mig och ställa lite träningsfrågor - kul att lära känna lite folk på gymmet samtidigt som jag ju tycker det är väldigt skönt att "bara vara" när jag är där. Efter träningen så vräkregnade det verkligen och kände mig inte alls sugen att knata ut med Combat, men med pannband, keps, seglarjacka, regnbyxor, Goretex-skor och regntäcke så märkte vi knappt av regnet när vi vandrade runt Safjället - det finns ju inga dåliga väder ;)

Imorgon börjar dagen med gemensam frukost på kontoret - trevligt =) 17:15 är det Bodycombat bokat på Frölunda, sedan blir det ett hundträningspass på klubben tänkte jag och därefter hemmakväll hos Emmo här i MÖLNDAL :D ...lovar att jag kommer lyckas att glömma av att hon faktiskt flyttat hit och åka bort till Tynnered :p



**Like it, love it** /Sarah

1 kommentar:

Linda sa...

Hm, nä det där var nog inte din mest lyckosamma dag, men nu kan det bara bli bättre :p