lördag 9 augusti 2008

24-årsfesten

Jannamen, dagen D kom tillslut och även Henke från Södertälje. 12:58 kom tåget in vilket var bättre än 11-tiden som först var planerat, vilket var himla skönt! Hann dock inte vara inne då ändå, utan han fick vänta en stund tills jag kom vid 13:40 ungefär.


Gick en snabb sväng i några affärer och satte oss sedan på Condecco och käkade lite. Efter ett tag ringde Andrea som sedan kom och joinade oss en stund. Var faktiskt längesedan jag va på café å bara satt å snacka skit, är riktigt skönt och soft!!


Va hemma vid 4-snåret och då var det dax att sätta fart, 19:00 hade jag ju sagt att vi skulle köra igång... det skulle handlas lite, fixas med serpentiner :P , duschas, sminkas, fixas hår, skrivas lapp & sätta upp i trappuppgången och BESTÄMMAS KLÄDER, att det alltid ska vara så svårt med det sistnämnda!? Fattar inte, garderoben är full men man har ändå inga kläder... Blev tillslut min trogne svarta korta kjol, svarta leggings och svart topp med paljetter på framsidan högst upp iaf.


19:30 var vi klara med allt och vi började vänta på att folk skulle droppa in... 19:56 ;) dök den 1a och en av de bästa upp och sedan rullade det på tätt i följd. Totalt var vi 13 st vilket är rätt lagomt i min lägenhet om det ska finnas sittplats till alla iaf.


Det kändes som det var en bra mix av människor och alla verkade ha det kul och bra. I slutet innan vi skulle in till stan så körde vi lite "Jag har aldrig", och om du var på festen och tyckte jag drack på lite väl konstiga saker så kan jag lugna dej med att säga att jag, Cillen & Emma hade bestämt oss innan för att dricka på de mest konstiga saker som påstods :D
23:00 sa jag att "om 15 min får vi beställa Taxi och börja göra oss redo att gå". Men någon tog saken i egna händer och beställde taxi direkt när jag sagt det, så mitt när alla sitter i godan ro och har kul får vi reda på att det står 3 taxiar och väntar utanför... Rätt så irriterande faktiskt, men det var bara att försöka snabba på alla att avsluta det man drack, ta på sej och gå ut så fort det bara gick... Men när jag väl kom ut med de sista hade redan taxiara tröttnat och åkt, så vi fick ringa nya bilar, suckduck!! Menmen, vi kom in till slut iaf och alla utom 1 gick in tillsammans på Lounge(s) där vi var uppsatta på lista eftersom syrran jobbar på skola i normala fall, med en som var vakt där igår. Tusen Tack igen till dej om du läser detta, det gjorde min kväll!! Har nu ett nytt favoritställe, var riktigt bra och kul där igår!! Dansade, tjötade och hade allmänt kul i flera timmar och DJn på golvet uppe var riktigt GRYM!!! Va mycket längesedan jag var ute och så många bra låtar spelades och mixades ihop så snyggt!!

En sak som dock var mindre kul var att min mobil försvann 2 ggr. Men lika osannolikt som det är att kompisens lägenhet brinner ner, är det att få tillbaka mobilen somförsvunnit på krogen . MEN det var en vänlig själ som hittat den och lämnat in till vakten, tusen tack till dej med som gjorde detta!! MEN det är inte slut här inte, jag lyckades nämligen bli av med den 1 gång till. den gången fick jag dock inte tillbaka den så jag spärrade snabbt kortet och började slipa min min berättelse till chefen om vad som hänt med jobbtelefonen...

Vid 4-tiden på morgonen blev vi avsläppta av Johan, elins pojkvän, hemma. Det var jag, Henke & Erik som tillslut hamnade hos mej. Vi tjötade lite skit och när jag sedan kom ut från badrummet efter avsminkning så låg 2 söta pojkar och stensov helt utslagna efter allt intag av flytande ting och hårda danspass :D Kröp ner i min goa säng och somnade själv mycket fort!!

Nu har jag & Henke vart vakna sedan 11-snåret då Erik åkte till jobbet. Vi har städat undan här hemma så nu syns inga direkta spår från gårdagen :P Finns dock några få bildbevis på att kvällen existerat, lägger in dem nedan =)

Får se vad dagen har att erbjuda, ska göra mitt bästa för att bara ta de lugnt tror jag...


Klicka på bilderna för att få upp dem i större format


hemma...

Lounge(s)

2 handsome dudes, Elin & Henke

Ett hååååår :D
Just det, jag och Henke lurade pappa Lasse uppe i Södertälje, så hårt imorse!! Jäklans va kul och klockrent det var!! SMSade liknanade detta; "Hej. henke är inte hos mej, vet inte vart han är, han försvann igår natt och jag får inte tag på honom på mobilen... men var inte oroliga, han dyker nog upp snart. Sarah" Oooooh, va han gixk på det!!
TUSEN TACK ALLA NI SOM KOM OCH FÖR ALLA FINA GREJER OCH GODA SAKER!!! INGEN NÄMND INGEN GLÖMD. TACK!!

Inga kommentarer: