tisdag 12 augusti 2008

Jobbstart, Allsång & en paj hals?

Japp, idag började man jobba då... Rätt Ok faktiskt =) Men var lagomt avundsjuk på Henke som sussade kvar i soffan när jag gick...


Det första min chef säger när vi möts är "Jag trodde du skulle vara ledig en vecka till", så där blev jag snuvad på en till veckas semester :P Haha, nädå, rätt lagomt att sätta igång nu faktiskt.

Hade måånga ansökningar att gå igenom... suckduck, man blir helt snurrig av det, och tyvärr även ofta irritered på folk som ansöker till sådant som de absolut inte är kvalificerade för. SLUTA TA MIN TID!!


Hämtade Henke på lunchen, så han kunde kolla upp resa tillbaka till Södertälje på datan på kontoret, blev snabba ryck när enda chansen för dagen gick redan efter 30 minuter när han kollade. Blev hejdå-kram och en snabb vägbeskrivning, och tänka sej, även mannen med sämst lokalsinne hittade =) Bra där! ;)


Blev jobb till 15 och snabb promenad till bussen, 16:00 skulle jag möta Hanna och gå runt Safjället med hundarna innan vi drog oss in mot stan igen vid 17:00 (japp, packat schema nu igen) för att möta upp Falkenbergsbrudarna Jenny, Åsa & Nettan och käka Thai/SushiEklandagatan innan det bar av till Liseberg. Herreguu va bonntöserna är förvirrade på storstans gator, GBG höll på att bli minst en cyklist fattigare på en bilfärd på ca 2 km... ;)




Man har sällan tråkigt med dessa Bonnläppar ;P


Vi hittade 5 platser bredvid varandra vid Stora Scenen där vi skulle vara med på allsången med Lotta Engberg, och Hanna, som den vana allsångare hon är, förklarade allt som hände runt omkring de i 20 minutrarna som vi väntade på att det skulle börja 19:00.


Kvällens Tema var Dubbelt upp, alltså duetter, och gästerna var Linda Bengtzing & Jan Johanssen. Båda de 2 är otroligt duktiga på att sjunga!! Jan gjorde bland annat Ted Gärdestads "För kärlekens skull" *mm mmm mm*, tillsammans körde de många olika roliga låtar, bland annat "You´re the one that I want" från Grease, och Linda körde även sina låtar "Hur svårt kan de va" & "Värsta schlagern".


Allsång på rad... och Netten & Jenny tar i för fulla muggar...

Duett med jan Johanssen & Linda Bengtzing + allsångsång

Tyvärr blev jag lite besviken på "allsången" vilket visade sej vara 5 st galna tjejer 2 rader ifrån mittengången som fick stå för alldeles själva. Om jag någon gång blir så tråkig, grinig, sur och totalt humorlös som de runt oss ikväll när jag blir gammal och pensionär, SNÄLLA, slå mej hårt så jag somnar in för evigt då...


Jaja, vi sjöng iaf för glatta livet och lite till (och mycket hellre än bra) och tröttade ut halsen ordentligt. Den (halsen) blev dock inte bättre när vi kom på att vi skulle åka Balder. Var nog 3 år sedan jag åkte den men ALDRIG har jag skrikit när jag åkt den innan (ångrar mej varje gång i uppförsbacken, förbannar mej själv & stänger allt inombords). Men med en totalt galen Jenny Damm bredvid sej i vagnen kan man inget annat än att falla in i skriken och illvråla. SHIIIT va de sög i magen!! Att blondinen bredvid mej fick behålla sin megaglass som hon tryckt i sej innan, var jag mäkta imponerad av!! Och Hanna & Nettan som satt bakom oss var nog också väldigt glada för detta ;) Med 4 fånigt lyckliga miner (Nettan var väskhållare,så som jag var när de gick Spökhuset) stod vi sedan med alla andra turister och trängdes för att få se våra egna kort från färden komma upp på monitorerna. Lovar, ordet "Hårblås" har nu fått en ny betydelse...





Åsa & Hanna på väg hööögt upp!! 4 barnsligt lyckliga miner efter turen :D

Klockan närmade sej 22 och det var dax för blondinerna Carlsson i kvadrat att dra sej hemåt skatteparadiset. Vi lämnade Bonnatjejerna åt Lisebergsbanans öde och skiljdes med kramar och sången "Slut för idag" för fulla muggar mitt bland allt folk i parken... Sedan tog Hannas gråa pärla oss hem till tryggheten igen ;P

TUSEN TACK tjejor för ytterligare en galen kväll, Julkrysset nästa!! ;P


Rackarns att man hörs mest när man håller i kameran ... Men jag skyller på fel tonarter...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Helt galet kul var det..... Har träningsvärk i magen efter spökslottet!!! Kram!

Anonym sa...

Tack själv för en jättegalen, rolig o trevlig kväll. Tur att vi har en Sarah som dokumenterar alla våra galna upptåg! ;o) Nu ser vi fram emot Julmusik-krysset... ;o)alias "The Julquizz"... (enl Åsa)

Kram Jenny & Nettan