onsdag 6 augusti 2008

Roligt med hund NÄSTAN jämt...

INTE när man vaknar av att de bajjar chokladglass på köksgolvet!!! Fyy fan va INTE fräsht!! Såg att han även spytt en gång, och medans jag sanerar köket så spyr han galla ytterligare 2 gånger. I övrigt verkar han pigg och som vanligt, och jag tror att han fått ut allting som han behövde, och lägger mej igen eftersom han inte visar några andra tecken på att må dåligt eller "ha mer att erbjuda".

Men icke sa nicke, ca 30-40 minuter senare vaknar jag av samma underbara ljud igen; splatt, prutt, splatt... Herreguu, jag har verkligen fått igen valptiden med råge nu, då bajsade han inte inne en enda gång (inte hemma iaf).

Upp, sanera, på med kläder och ut å valla illamående hund. Ute försökte han nog bajja säkert 10 gånger till, fast utan att det kom något, och spydde gjorde han 2 gånger. Men precis som innan så verkar han helt som vanligt och springer på och jagar fåglar. En Berger är en Berger, full med liv och energi i stort sett nästan vad som än händer... Det är bara matte som är vid mindre liv såhär alldeles för tidigt på morgonen vid 9-tiden på promenad... :P

Nu blir det diet på kokt potatis och socker idag och många vändor ut för att försöka få ordning på hans mage. Tänk om de bara kunnat lära sej av sina misstag och inte äta nån mer skit ute hädanefter, för det är garanterat det han gjort för att dra på sej detta.

Jaja, jag skulle ju ändå städa idag, och jag får väl vara glad för att det inte är en Rottweiler eller liknande jag har just nu... :D

Inga kommentarer: