onsdag 6 augusti 2008

Semestern bruten


Sådär ja, nu var semestern bruten. Har jobbat 2-3 timmar idag med att prata med chefen några vändor, lägga ut annonser, maila och ta emot samtal på frågor angående annonserna. Men nu lägger jag ner jobbet för idag, har ju faktiskt semester till fredag egentligen. Men det gör mej inte något att börja lite smått nu, har tid och kan vara lite skönt att slussas in i det istället för att braka igång på måndag med allt på en gång.


NU ska jag ta tag i min städning som jag skjutit i 2 dagar, nu är det slut på vilan efter USM. Dax att sätta igång i vanlig turbotakt igen. Efter städningen blir det träning på klubben med Hanna och någon form av mat (Thai??) och senare ikväll blir det bio med Andrea, vi ska va riktigt tjejiga och gå på Sex and the City =)


So long


P.S1.(Jag SKA rapportera om USM, men just nu är det skönt att koppla bort det i några dagar. Väntar även på att resultaten kommer ut med först)


P.S2. Combat mår bra nu och hade ganska fast baj när vi var ute. Haha, tänk va intressanta saker man uppmärksamar när man är hundägare, men det borde ju vara bra träning tills man får barn, då kretsar ju allt kring bajskonsistens och spyor i början :D

2 kommentarer:

Anonym sa...

hehe, jag var just påväg att fråga hur det gick på USM egentligen!! men jag får väl vänta ett tag till.. ;)

Anonym sa...

verkligen jättetråkigt att höra om det med lägenheten :(