måndag 18 augusti 2008

AVUNDSJUK!


Jag är så avundsjuuuk... skrålade vi idag på Liseberg (ni slipper denna gång videoinslag på det eftersom mitt kamerabatteri hade dött) tillsammans med Nanne Grönvall och huuuur många mer allsångare som helst. Helt knasigt vad många som dras till ett sånt fenomen som allsång. Men med säsongsavslutning, bra gäster (Nanne Grönvall & Tomas Pettersson) samt kanonväder så var det inte så konstigt att det kom så många.


"Trudelutt"-Jenny hade kommit redan 17:30 så hon hade passat platser till mej och Hanna, och det var tuuur att hon var där redan så tidigt! Fanns knappt några kvar då hon kom, vi fick på 2a raden på högersidan så vi såg inte storbildsskärmen som är i mitten av senen vilket var lite synd. Men hellre sitta än att stå!!


Rent allsångsmässigt så var förra veckan roligare med fler låtar man kunde, men Tomas Pettersom var riktigt rolig att lyssna på med låååååg "under bältet humor"... säger inte mer än så om det. Men vi garvade så tårarna sprutade och stackars barnfamiljer :P

Efter sjungandet var det dax för veckans Baldertur (tack söta kompis för bjussnadet!!)... Satan i gatan vad man kan skrika då! Modiga Hanna åkte själv i en vagn medans vi lite mindre modiga (jag och Jenny) satt tillsammans bakom Hanna. Har nästan fortfarande ont i magen från allt skrikande... Men ooooooh så skön den är ändå =) Det är med en skräckförtjusning som jag åker den.

BALDER

Träffade på mamma och hennes vänner en lite stund som även de hade vart på allssången och skrålat. Hon & Inga-Britt var lika flummiga som vanligt, jag vet precis vart mitt flams och trams-humör härstammar från... Oh my god!!
Därefter blev det en våffla med glass & sylt för mej, Hanna & Jenny. Vi hamnade bredvid 2 coola tanter när vi åt. Hade tyvärr tappat hoppet lite på trevliga pensionärer efter förra veckans allsång, men dessa 2 damer vände min tro igen som tur var. Som dem vill jag oxå bli när jag blir stoooor =)
Vid 22-tiden när parken stängde, mötte vi upp "charm-traktortaxi-Jonte" som åkt med Jenny från metropolen Slätterlynga. Inte konstigt att killen flockar tjejer runt sej, sicken charmprins! Och bara 16 år, vad månne det bli av honom framöver kan man undra...
Väl utanför grindarna var det då dax för vår avslutningssång som blivit tradition sedan förra veckan...
"Nu är det slut för idag, klapp, klapp. Tack och adjö för idag, klapp, klapp. Tänk va tiden gått fort, tänk vad mycket vi gjort, men nu är det slut för idag, klppklapp"


Stackars Jonte ville inget hellre än sjunka genom jorden, men vi vägrade gå innan han sjungit med oss så det vara bara att hänga på och klappa med :D

Tusen tack för alla skratt och kul upptåg idag Hanna & Jenny! Nu laddar vi för vinterns upplaga av Allsång igen!! Right?!
...Precis, ni som läser detta har gissat rätt, vi är egentligen inte agilitynördar, utan Allsångsnördar som har hundarna som ett svepskäl och låtsas att vi har fler intressen än allsång... ;P
(lovade innan att jag skulle skriva om helgens fest, men orkar verkligen inte. Hade vart skönt med flera timmars sömn i natt med... Återkommer imorgon!)
Sleep well!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hallå! Tack själv för ännu en toppenkväll! :o) Det kändes skönt att jag fick utveckla mitt baldersåkande innan säsongens slut, Halleluja moment yes! Jag o Jonte sjöng vår avskedssång även här på gårdsplanen innan vi gick till sängs ;o) Han lär sig snabbt ändå!
Ses till helgen!
Kram