lördag 9 augusti 2008

Sarah back in business...

Då var man i full fart igen nu då, inte en lugn stund på 4 dagar nästan. GÖTT!!

Igår torsdag 7/8 fyllde jag ju år. Dagen var iofs rätt tråkig, men det var inte mycke slötid förutom att jag sov länge då. Tog bilen (lånade Hannas bil sedan onsdags) till Amundön och gick en promenad med Combat och hade med mej en baguette till frukost som jag åt på klipporna. Var bara iväg nån timma för jag hade lovat min chef att komma in och jobba ett par timmar vid 3-halv 4 tiden eftersom han dubbelbokat sej. Jag hade ju ändå inget vettigt för mej så jag kunde lika gärna hoppa in och sitta där och höka likagärna som hemma, skulle ju inte ut och äta med mamma & syrran för ens på kvällen. För besväret fick jag en till extra ledig dag och ett presentkort på Cervera på 500:-, helt OK =)

19:00 dök mamma & Elin (pappa har konferes med sitt företag på Stenungsbaden) upp hemma och sjöng och gav presenter :D Av Elin fick jag en grön topp och 2 rosa nagellack. Tyvärr passade inte riktigt toppen så jag får åka in någon dag å titta ut något annat, men nagellacken va perfekta :P Rosa is da shit!! Av mamma & pappa fick jag en grym present (som vanligt). Jag får kolla ut tapeter till lägenheten och så betalar de !! Nu har jag verkligen ingen ursäkt till att inte ta tag i tapetletandet!! Fick även lite smågrejer och 2 Orreforsglas till min samling på serien Intermezzo.


Vi åkte in till Linné och gick på en restarang som hette Pasta House, ett halt OK ställe. Tog pilgrimsmusslor till förrätt och en skaldjurspasta till huvudrätt, tyvärr smakade inte pastan så mycket men förrätten var väldigt god och mätt blev man och lite till på pastan. Satt rätt länge och tjötade och vid 21-tiden ringde Andrea och undra om jag ville med ut. Självklart blev svaret!! Spontana grejer blir ofta himla bra =) Vid 23-tiden kom jag hem till Andrea efter att mamma & Elin åkt hem till Torslanda. Blev en kort förfest och sedan in till stan. Planen var att gå till Hamnplan, men det regnade och var lång kö och medelåldern såg ut att vara runt 17-18 ungefär så jag och Andrea lämnade hennes syrra och kompisar där och drog upp till Avenyn. Nästan allt var stängt förrutom Lounge(s), så där hamnade vi. Blev positvit överraskad måste jag säga!! Oooh , så mycket ögongodis det fanns ;) plus bra musik och trevlig stämning. Stötte på lite folk som vi kände och även ett lite otippat ansikte, en person som gjort bort sej lite för grovt för att förtjäna min vänlighet. Men kul var det att totaldissa, eller gör man det när man inte tar en framsträckt hand?? :P Blev dock en lugn kväll med en drink och en cider, innan vi tog taxi till Andrea vid 2-tiden.


Vaknade från och till imorse (fredag 8/8) men inte riktigt för ens 12:20...(!!) av att Hanna ringde på väg från stallet. Så då var det dax att pallra sej upp och åka hemåt. Köpte med mej Thai på vägen som vi åt hos Hanna, mmmm!! Mycket godare än pizza till frukost som många äter när de vart ute... Vid 14:30 var jag hemma hos mej själv igen och upptäckte då att min ytterdörr stått öppen sedan jag gick hemifrån igår vid 22:30... hade så bråttom när jag bara var hemma å vände efter middagen när jag skulle till Andrea så kollade aldrig om dörren gick igen helt tydligen... Illa!


Mamma tog med sej Combat igår efter middagen på stan så jag är hundlös hela helgen, vilket är rätt skönt, men som vanligt ensamt.



Hade planerat att min fredag eftermiddag och kväll bara skulle gå till att åka en sväng till Frölunda Torg, städa, plocka, packa upp, diska och sånna nyttigheter, men det satte kära Andrea stopp för rätt fort... Därför är jag nyss hemkommen från stan... (har iofs hunnit till Frölunda, packat upp, städat & diskat oxå) Daniel (som var med och seglade) och några skulle tydligen ta en öl och Andrea undrade om jag skulle med, och, tjaa, varför inte?? Är ju betydligt roligare än att städa och pilla med annat bös... Det visade sej sedan att Daniel var ute med Jonas, mitt ex, och en till från "gamla gänget", men det gör inte mej någonting alls. Vi är varken ovänner (aldrig varit), eller direkt kompisar heller, utan vi bara "är" på något sätt. Vi satt först på takterassen på Scandic Rubinen där Daniel köpte var sin alkoholfri drink till mej och Andrea *tack* (tänkte ta en lugn kväll ikväll med) och småpratade bland alla 40+ are och sedan drog vi vidre till Hard Rock som är ett perfekt ställe att ta lugna utekvällar på, och så är det så smidigt med eftersom Andrea jobbar där och har en del förmåner både i kö, inträde och bar. Tyvärr var det väldigt lite folk ute, men blev lite bättre lite senare. Blev sitta å tjöta, 3 Zingo, lite dans och knappt en halv Redbull Vodka på ca 2,5 timmar, sedan körde Andrea mej hem och nu sitter jag alltså här och bloggar slaviskt =)

Kvällens outfit, turkos kort klänning från UF-företaget "Übersöt"

Jordgubb, mynta och lime-drink, alkoholfri. Jättegod!!

En av de sötaste vännerna!!

Denna veckan har det blivit 4 kvällar ute på stan, fast väldigt lugna sådana. Men imorgon, imorgon smäller det!! Då blir det födelsedagsfest här hemma och sedan vidare på stan till Lounge(s) eller Hard Rock, eller till båda... Vi får se hur det blir med listor, åldrar och folk =) Ser fram emot kvällen imån väldigt mycket, då kommer ju bland annat bästa partypolaren Emma hit :D Ska även bli spännande att se om jag får besök till GBG vid 11 tiden på morgonen. Henke ska ner från Södertälje och jeg vet inte riktigt om han kom med tåget dom gick vid 8-tiden... Så det blir att se imorgon bitti, i värsta fall får han klara sej nån timma själv på stan =)
Nu bör jag gå och lägga mej så att jag får några timmas sömn i alla fall, imån blir de full rulle igen. Kanske t om får agera GBG-guide när man nu får finbesök från Södertälje =)
Zzzznark!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej! Hamnade här efter en titt i Agneta och Kiras gästbok... Har precis upptäckt att din Combat är halvbror med min Inez, samma mamma! Lycka till med freestyle å allt vad du tar dig för.