lördag 23 augusti 2008

She did it! ...and we too


Japp, nu är det gjort och över. Hanna har debuterat med Janis på agilityplan! Varför säger jag "She did it" då? Man är ju 2 som kör ett agilitylopp, männiksan och hunden, så då borde de väl bli "they"? Jo det är såhär att för Janis har det inte vart något problem alls, hon har bara tänkt "men morsan, vi fixar det här, vi klarar det" och sett fram emot denna dagen lääänge :P Medans Hanna har stressat upp sej och mått illa i nästan 1 vecka (sedan hon ringde på natten förra fredagen och berättade att hon efteranmält sej till denna tävlingen och var heeelt hypad på andra sidan luren).

Blev upphämtad 07:20, och efter lite velande med vägbeskrivningen , framme på tävlingsplatsen 08:20.



På väg mot tävlingen i mina turstrumpor =)

Hanna gick runt som en uppskruvad Duracellkanin och jag funderade allvarligt på att ge en dos valium ett tag men vi lyckads nog lugna ner henne lite med peppning, väl valda ord och klappar på axeln =) Vi som tillhörde beundrarskaran var; "traktoråkar"-Nettan, "farmor"-Jenny, Uppfödar-Lottis & jag, samt terrier-Olivia, klok-Lotus, pappa Elvis, halvbrorsan Ogin, mamma Linn, bästis Combat, halvsyster Ina och golden-Wilma =) (tror inte jag glömt nån...) Just det Agneta var där med Ronja och tävlade med =) Förutom mentalt "back-up-system" var jag även kamera crew som knäppte bilder och filmade loppen.


Uppskruvad Hanna

Familjefoto; Pappa Elvis, dotter Janis & mamma Linn

Glada pristagare!

Debuten gick verkligen sååå bra!! I hopploppet blev det en rivning i en sväng och superflytigt och fint, och i agilityloppet blev det 2 eller 3 rivningar samt att Hanna valde att frivilligt diska sej istället för att stoppa upp och ta om ett missat hinder (onödigt med uppstoppningar, bättre med flyt och diska sej nu såhär i början). Under ser ni en film på stjärnorna som idag tog hem deras 1a rosett med en 4e placering i hoppklassen på deras absolut 1a agilitytävling, bara början på en lååång framgångsrik karriärstege ;) GRATTIS TILL ER!!







...Och nu till "and we too";
Combat fick faktiskt halvdebutera idag med =) De hade en öppenbana som man fick anmäla sej till på plats och köra hur många gånger man ville. Så vi körde 1 gång, och ååååå så bra det gick!!

Valde att inte lägga in någon musik i filmen för Jennys och Hannas kommentarer e så roliga :P
Kolla in stjärnskottet nedan ;)



Är det bra eller bra?! =)

Skönt med en tävling som gick fort för en gångs skull. Var hemma redan 13:30 och ska softa nu tills vi ska iväg på inflyttningsfesten sedan ikväll hos Nettan & Andreas =)
Här kommer lite fler bilder från dagen;
Uttråkad Combat roar sej själv...
Nej... det är ett bananfodral... ser du väl??
;P

Hårbollar??

2 mycket nöjda blondiner på väg hem!!
(hmm, skumt min lugg ligger :P )

2 kommentarer:

Anonym sa...

wow vlket lopp Combat gjorde är grymt imponerad, oj vad duktig han är för att vara så ung
ser framemot att se snart på agility banorna, ni kommer att komma fort upp i de högre klasserna kram Agneta och Russin

Sarah Carlsson sa...

Tack =) Ja, det ska bli riktigt spännande att börja tävla =) Men tror vi kommer få kämpa en del med klass 1 , eftersom jag har svårt att hänga med när det blir mer raka banor med inte allt för mycket svängar :P Men får vi väl bara kommit upp i 2a så tror jag det kommer bli lättare sedan =)
kram