fredag 13 juni 2008

1 BNI avklarat


Kom precis hem från BNI-frukostmötet nu, attans vad trött jag är. Förstår int ehur folk orkar gå på frukost-BNI i gång varje vecka. Mötet är mellan 07:00-08:30, alltså får man gå upp och åka hemifrån betydligt tidigare. Jag har en väldans tur som har en buss som går härifrån direkt till Elite Plaza där Mickes BNI-grupp (jag var ersättare för honom idag) har sina möten, så det tar bara 20 minuter dit. Det är inte direkt så att man är speciellt aktiv på dessa möten heller, utan man skall sitta och lyssna på ca 20-25 företagspresentationer på verdera 1 minut, plus en massa annan information, samt presentera sitt eget företag på 1 minut. *gäsp*


MEN hur det än låter så gillar jag BNI starkt, MEN inte så tidigt, älskar mitt egna BNI-team som har möten på fredag lunch istället. Såå mycket skönare!


Nu ska jag ta en liten power nap i 30 min innan det bär av mot kontoret och sedan iväg, som sagt, på mitt egna BNI-möte 11:30 på Casino Cosmpol.


Ha en härlig dag!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Visst ser hon trött ut min lilla dotter... Ser du verkligen så trött ut när du måste lyssan på en massa tråkiga presentationer... ;-)

Sarah Carlsson sa...

Haha, ja, hon va ju för söt =) Hoppas det var OK att låna bilden? Hmm, känner mej så iaf =) Jag är INTE gjord till morgonmänniska helt enkelt, hur intressanta presentationer det än är =)