söndag 22 juni 2008

Regnigt midsommaravslut

Idag har det vart en riktigt seeeg dag på Resö, regnregn & regn!! Man blir rätt låst när det är sånt väder där, finns inte mycket att göra direkt... Uscha! Men vi har ändå haft en himla tur med vädret ändå i helgen, så man ska la inte klaga.


Lite bilder från Galtöpromenaden, snälla skratta inte åt Combats mycket fina regnställ ...han blir mycket ledsen då :P



HojestrandGaltö


Måste ju driva lite med Galtö med; Galtös stolhet, bron till Resö ;)


Blev en promenad på Galtö med Niklas vid 11-tiden imorse. Skönt att komma ut och kul att träffa den goa pojkken lite, han gömmer sej ju i sina labbsalar uppe i Sthlm näst intill alltid annars, kan vara smått omöjligt att få tag på männskan ;) Han har nu förklarat (väldigt förenklat) vad det är han sysslar med och det är någonting som är kopplat till DNA kan jag väl sammanfatta det med :P (det va rätt va?)

Vi gick på "mina gamla" skogsvägar som jag har lekt runt och traskat på när jag var liten och också bodde på Galtö (min farfars föräldrahem ligger där). Måste bli mer turer över till Galtö i sommar för promenader, det finns betydligt mer och roligare vägar att gå på där än på Resö. Tröttnar man på skogsvägarna kan man bara vika av och vandra rätt in i skogen med, finns ingen större risk att gå vilse allt för länge eftersom det är en rätt liten ö. =)

Jag åkte hem med mamma & pappa och vi kom inte iväg för ens vid 18-tiden (efter en mycket god middag bestående av super färsk makrill leverarad av min farbror som dök upp som gubben i lådan...) Va väl iofs lika bra det iom att det vart mycket köer under dagen. Jag var hemma här vid 20:15 och 20:30 hade jag redan hunnit boka mej på en promenad med Emma N och Hanna runt Herkulesgården i Gunnebo =) Emma hämtade upp mej, Hanna, Combat & Janis och så åkte vi upp dit. Vi tog den korta rundan på 4 km, men det både räckte och blev över... Vi hade paltat på oss regnställ och grejer eftersom det vräkt ner regn hela dagen och kvällen, men när vi gick slutade det givetvis och blev sådär äckelkvavt. det bokstavligt talat rann innanför kläderna *yuäck* Haha, Hanna hade t om tagit mössa :P Vi var färdiggådda vid 22-tiden och åkte och släppte av Hanna, tittade på varandra med "jag-vet-vad-du-vill-smilet" och åkte sedan till Gyllene Måsen :D Blev en inte allt för nyttig kvällsmåltid, men va fasen... gott va de faktiskt :P Under tiden vi satt där började det vrååålregna igen och åska med massa blixtar. Snacka om att vi hade tuur när vi gick vår promenad!!



Kolla in spökögonen i bilen ;P


Imorgon är det dax för jobb igen, längtar till semestern nu!! 3 veckor kvar...

Inga kommentarer: