söndag 1 juni 2008

Doggy Day & Singin In The Rain

Doggy Day... Jaa, va ska man säga... VARMT var det i alla fall och lyckades givetvis försova mej!! Tyvärr väldigt dåligt arrangerat av de ansvariga på Doggy, det enda vi skulle göra var att visa upp agility & freestyle plus ställa upp vår bana, men riktigt så blev det inte. Det skulle tydligen sättas upp ett tält (som de skulle ha själva), ljudanläggningen var ej provkörd och inkopplad rätt så det tog ca 30 min innan vi ens fick igång den (vilken bestod av en DVDspelare utan knappar på!!) och det var dåligt annonserat på stan så det var knappt någon publik (värmen bidrog ju självklart med och det kan man ju inte göra något åt iofs), på platsen var det inte någon som helst skyltning förutom ett litet utställningstält då längst bort i kanten av planen...

Positivt då? Vi i GHU gjorde vårt bidrag så bra vi bara kunde i alla fall, hundarna skötte sej jättebra och till och med Janis & Combat, de två gröngölingarna höll sej i skinnet och presterade väldans bra med tanke på omständigheterna, det fanns skugga att sitta i, vi fick gratis mat & dricka hos "Lasse på Heden" och arrangörerna blev rätt så trevliga på slutet i alla fall.

Ja det var väl det att säga om det hela. Tyvärr blev det inga kort eller film när jag och Combat kör, men lånar några andra foton från Agneta Spiik, en toppen-mamma till en av tjejerna i klubben.


STRESS säger jag bara sedan. Skulle från Heden, hem, duscha, byta om och in till stan igen på 50 minuter!! Phuuu, hann preciiiiiiis med bussen.


Fick kramat på Zara och sedan tog vi plats i Scandinavium tillsammans med hennes mamma och en väninna till henne. Måste erkänna att jag faktiskt hellre legat nere vid havet än suttit där nu i efterhand, den var sådär tyvärr. INTE värd 600:-!!! Menmen, kul att ha sett i alla fall och KUL att träffa min Twin igen!! Här under kommer en liten olaglig smygfilm från det bästa av de hela 3 timmarna :P

Gissa skådespelarna :)


Inga kommentarer: