lördag 21 juni 2008

Midsommarafton -08 i bilder

Här kommer min Midsommarafton i bilder och film...
För att se biderna bättre kan du klicka på dem, använd sedan "backa-knappen" i webbläsaren för att komma tillbaka till bloggen.

Mycket nöje :P


Föst blev det en sväng till Johans gård, sedan kom Niklas med Bill så att Combat skulle få hälsa på honom innan de kom till oss på kvällen sedan.
Bill & Milou poolar :P sedan blev det dukning och ombyte till midsommarkläderna, observera raggsockorna =D
Elin & Mailn hade gjort var sin krans. Pappa skålar med allas våran Lennart. Vid 18-tiden hade alla knött sej ner med vilja, våld & vaselin...
kvällens 3 blondiner =) Härliga Evelina, "bara jag" & söta Josefin
2 sköna killar!! Sthlm-Niklas & GBG-Jens =). Sötaste paret någonsin, Valborg & Lennart. Maten kom fram och det åts och åts, som vanligt blev jag mätt alldels för fort =)
Antagligen har Björna dragit någon sjuk historia och Elin skrattar. Jens är i sin egna värld (tomtarns kanske?) . Combat har tröttnat att vara på marken och har börjat fjäska in sej hos diverse människor....Puss på Evelina! Milou är dock lite grinig över att han inte fått en egen stol...
Efter maten blev det klassisk efterrätt med jordgubbar, glass & grädde. Björnes berg... (man vet aldrig när man får mat nästa gång) Combat fungerar bra som benvärmare och har nu flyttat över till Therese. Niklas har nu ätit klart och har istället satt igång med "hjärnpyssel"


Mörkret har lagt sej och maten har bytts ut mot dricka =) Jens har oxå satt igång med lite hjärngympa medans jag värmer mej med min Prins.
Sedan var det dax för sängen, blev en lugn men kul kväll med många skratt och god mat.


Inga kommentarer: