onsdag 11 juni 2008

Cillens Student ...blev inte som vi tänkt

Efter jobbet igår åkte jag snabbt hem och gick ut med Combat, tränade även in en liten början på freestyleprogrammet som jag ska visa upp på lördag på Torslandadagen. Kan nog bli bra med MYCKET träning de resterande dagarna fram till dess. MEN min otålighet gör sej påmind hela tiden och jag jobbar med den stenhårt!

19:00 hämtade Emma N upp mej och hennes pojkvän körde oss i iiiilfart till Cillen som igår, 080710, tog studenten!! GRATTIS TJEJEN! Nu har du bara möjligheter framför dej!
Har ju som jag skrivit innan om panik med att jag inte visste vad jag skulle köpa, men fick tillslut en snillerblixt och kom på att en lite finare och bättre navelbarbell hade ju kunnat vara en kul och minnesvärd grej. Kommer hon ju knappast få av någon annan. Så det blev den här (kortet vill tyvärr inte lägga sej på rätt ledd) :


Titaniumstav med 4 rader av stenar och en blå sten i den övre kulan.

Jag och Emma skulle bara stanna tills Cillen skulle dra ut med sina kompisar på deras studentfest... Men blev inte riiiiktigt som planerat. Jonathan, Cillens "bonuspappa" (haha, diggar det namnet "bonuspappa") gjorde en "pappas grogg" till oss och vi drogs med i "partystämningen". Vi hade ännu inte bestämt oss helt dock när vi tog samma buss som de andra, men det blidde så att vi inte hoppade av på vår hållplats utan åkte med in till stan. Så där hamna vi alltså på studentfest på Trädgårn med Fässbergsgymnasiet.... Huuuu, vad gammal man kände sej :P Hade ju inte direkt partykläderna på heller utan mer "kalasfin", men whatever!

Här kommer lite seriösa och mindre seriösa bilder från gårdagen:

Haha, jaadååååå, serrö Emma och jag hade våra mössor med. Man ska ha det på studentuppvaktiningar har vi hört, dock va de inte på så länge (tack och lov). Cillen körde iofs en "trippelmössa" på tåget... Niiice!
Bland det mest komiska var att när jag kommer in hör jag nån gapa "saraaaah", tänker att det är inte till mej, tills någon rycker tag i mej och min lillasyrra står där... Wtf? Tog nog några sekunder innan jag fatta att det var hon, hade ju inte räknat med att se henne där direkt... Men hon hade tydligen vart där med jobbet innan och sett på fotbollen och var kvar med en arbetskamrat. Blev en obligatorisk "sambucca-shot" för systrarna :D

Lika som bär?

Kvällen var himla kul faktiskt även fast man kände sej som en gammal tant, haha. Var hemma vid 2-tiden... Va seeegt att gå upp idag, kom till kontoret vid 11, men är iaf inte speciellt bakfull (as usually) :D

Här kommer en liten videosnutt på "bonuspappan med småbrudar" , vi pratar om hååååår :D Cillens supersköna mamma är oxå med såklart!!



Inga kommentarer: