fredag 2 mars 2012

2/3 - Perfekt Alp-tajming!

...och så gick det med de 4 träningsdagarna denna veckan - kaputt! Har en förkylning på G och näsan rinner konstant, perfekt tajming inför Alperna! Jag som knarkat massor av immunförsvarshöjande och sjuklighetsstoppande grejer i 1 vecka nu för att inte åka på massa skit... fast, hade jag inte gjort det kanske jag åkt på influensan eller magsjukan som härjar vilt, så får väl vara glad för det lilla helt enkelt kanske :p
Skippar alltså träningen idag och imorgon - normalt sett hade jag tränat trots förkylning, jag är av tron (dock inga vetanskapliga bevis alls, mer än egen erfarenhet av hur jag funkar) att antingen så sätter man igång kroppen så det verkligen bryter ut och sedan snabbt går över, eller så "motar" man bort det helt enkelt (så länge jag inte har ont i halsen dock) - forskningen om att träna när man är "sjuk" säger olika allihopa nästan (eniga på att inte träna med halsont dock), så jag kör på helt enkelt men lyssnar på vad kroppen orkar, dvs taggar ner intensiteten men kör på så hårt jag orkar. Dock känns det lite risky att utmana ödet om att ev locka fram en dunderförkylning med att köra på idag och imorgon, så ligger lågt och försöker hålla den någorlunda i chack i alla fall.

Ikväll ska jag hinna packa, städa, promenera Combat och dra en sväng på AW i stan på Lounge(s) med lite blandat folk. Imorgon går flyget vid 17, så hinner fixa lite imorgon också, fast vill hinna umgås så mkt som möjligt med Andrea innan jag blir hämtad vid 15, så ska ändå försöka göra allt så klart som det går ikväll helt enkelt.

Ha en grym fredag =)

**CREA DIEM** //Sarah

1 kommentar:

Sandra sa...

Ok! Nu JÄVLAR!