lördag 10 mars 2012

9/3 - Sista dagen i Val dIsére

Sista kvällen här nu. Kom precis hem från en runda på "byn" som avslutades på nattklubben Doudoume - en av Frankrikes största klubbar enligt en iofs inte uppkollad källa :p Schysst ställe i sig om man bara tänker till lokalen, ljudsystemet och laserlamporna och animeringar, men fransmännsker är verkligen inte my cup of tea... Slemmiga, sliskiga, luktar illa, kan inte dansa och är allmänt grose helt enkelt. Punkt. Luktar askkopp hela jag till på köpet, stället är allt annat än fräscht tyvärr - kräkvarning!

Nu är det bedtime, utcheckning 10:00 och sedan går bussen 14:15 till Geneves flygplats. Hoppas vägen ner har öppnat bara - har varit stenars en bit nedanför Val d'Isére så vägen har varit avstängd runt 12 timmar senast jag hörde nåt om det (i förmiddags) :S

Vädret igår var helkasst, gjorde ett tappert åkförsök men vi gav upp och tog kabinen ner - sikten var max 10 meter på de värsta ställena.
Idag där emot - strålande sol och helt grymt najs.
Bilderna får tala för både gårdagen och dagen :) ...som vanligt lägger mobil-skit-Blogger in bilderna helt fel ordning dock.

Inga kommentarer: